Vil du være med på å styrke det norske helsetilbudet gjennom innovative digitale løsninger?

Vi søker nye kolleger som har lyst til å bidra til at enda flere får tilgang til digitale løsninger som styrker helsetilbudet. E-helse er en bransje i sterk vekst, og nå søker vi flere flinke folk som har lyst til å bli med på denne reisen!

I Tellu får du bidra til utviklingen av et selskap som er i en veldig spennende fase. Vi har ambisjoner om å vokse, og skal ta markedsandeler i både Norge, Norden og Europa. Vi er allerede godt etablert med sterke kunder og partnere, og utviklingen av markedet- og teknologiske løsninger skjer i en rekordfart. Dette er bare starten på en ekstremt spennende reise!

Tellu består av et sterkt fagmiljø kjennetegnet av takhøyde, frihet under ansvar, humor og medmenneskelighet. Hos oss er det gode muligheter for personlig- og faglig utvikling, samtidig som vi ser frem til å lære av deg og dine erfaringer! Vi jobber hele tiden for at offentlige helseinstitusjoner skal få bedre tjenester og løsninger. Vi tror våre digitale løsninger kan være med på å effektivisere og transformere helsesektoren! Dersom du ønsker en meningsfylt jobb hvor du virkelig er med på å gjøre en forskjell, kan Tellu være selskapet for deg.

Les mer om hva vi leverer