TelluCare

Alle våre tjenester på én plattform

Dagens helsevesen er preget av stress og mangel på ressurser. Pårørende kjenner ofte på dårlig samvittighet og bekymringer for sine nærmeste, og de som bor hjemme ønsker å kunne gjøre det så lenge som mulig, selv om de trenger pleie.  

I Tellu jobber vi hver dag for å løse nettopp disse utfordringene. Svaret vårt er velferdsteknologi. Nå gjør vi det i tillegg enda enklere for deg som kunde, og samler alle våre tjenester på én felles plattform: TelluCare.  

TelluCare er vår nye, helhetlige plattform som samler all velferdsteknologi i ett felles økosystem. Vi er de første i Norge til å samle Digital Hjemmeoppfølging og Digitalt Tilsyn på samme plattform. Ved hjelp av én sikker innlogging og tilgangsstyring får din virksomhet nå tilgang til alle produkter og brukerdata på ett sted. Løsningen er enklere, mer tidsbesparende og øker pasientsikkerheten.

Intensjonen med TelluCare er å forenkle hverdagen så mye som mulig. Vi ønsker å forbedre dagens fragmenterte og enkeltstående løsninger med én felles løsning for oppsett og kobling av utstyr, pasient og helsepersonell. Med TelluCare vil du få valgfrihet, fleksibilitet og muligheten til et bedre samarbeid – både med oss og brukerne. TelluCare-økosystemet er trygt og brukervennlig, og vil fortsette å vokse i takt med vår produktportefølje. Det er du som kunde som avgjør hvilke løsninger og tjenester du ønsker å ta i bruk.  

I dag består TelluCare av tjenestene Digitalt tilsyn, Digital hjemmeoppfølging og sensorikk, men økosystemet vil snart utvides med løsninger for både institusjon og responssenter. Skulle du ønske å kun ta i bruk et av våre produkter er det selvsagt mulig, og skulle behovet melde seg for å utvide til flere i ettertid, gjøres dette enkelt i vår nye løsning. 

TelluCare er enda et steg i retningen mot en forenklet, trygg og oversiktlig hverdag – for de som gir omsorg, og de som trenger det. 

Ønsker du å lære mer om TelluCare?

Kontakt oss

  • Salg
  • [javascript protected email address]